Kirjanpito

Eurot järjestykseen ja talousvelhoille mielenrauhaa Kirjanpito-lisäpalvelulla. Kirjanpidon ei tarvitse olla pakollinen paha!

Kirjanpito on urheiluseuroille toki pakollista, mutta sen ei tarvitse olla paha asia tai liian työläs kokonaisuus. myClubin Kirjanpito-lisäpalvelu auttaa talousvastaavien kirjanpitourakkaa ja vähentää harmaiden hiusten ilmaantumista lähes tutkitusti! Urheiluseuran talous pysyy ryhdikkäänä ja seurajohdolla on aina selkeä ja ajanmukainen kuva taloustilanteesta. Näin pelikuvioiden suunnittelu tuleville kausille mahdollistuu, kun tärkeät eurot pysyvät järjestyksessä!

Maksetut maksut ja avoimet laskut on helppo muodostaa ja toimittaa koontina kirjanpitotoimistolle, mikä on seuroille edullisin vaihtoehto. Raportit ovat satavarmasti luotettavia ja täsmällisiä - kukaan ei voi julkaisun jälkeen takautuvasti muuttaa laskuja. Tiedot maksuista siirtyvät siististi kirjanpidon tilikartan mukaisesti suoraan kirjanpitoon.

Onko Kirjanpidosta hyötyä, jos seuralla on useampi jaosto? Ehdottomasti

 • saatte kirjanpitoaineiston seura-, joukkue- tai ryhmäkohtaisesti. Muita ylivoimaisia hyötyjä ja ominaisuuksia seuralle ovat:

  • Reaaliaikainen koontiraportti

  • Tieto avoimien laskujen summista

  • Hyvityslaskujen teko onnistuu

  • Luottotappiomerkinnät käytettävissä

  • Kirjanpito- ja tilitoimistokulujen pienentäminen

  • Saatavien hallinta -lisäapalvelun käyttö mahdollista

  • Mahdollisuus integroida Procountoriin ja Netvisoriin

"Sähläys vähenee, kun käsin tekemisen määrä vähenee." -Pohjois-Espoon Ponsi

"Kirjanpito-lisäpalveluun tehty pieni investointi maksaa itsensä takaisin säästyneen ajan ja rahan myötä." Klaukkalan NMKY

Lue koko asiakastarina!

Seuran pääkäyttäjä voi aktivoida Kirjanpidon suoraan myClubista (Asetukset > Lisäpalvelut).

Vinkki

Kun seuralla on käytössä Kirjanpito, kannattaa ehdottomasti tutustua ja ottaa myös Saatavien hallinta -lisäpalvelu käyttöön! Visman huippupalvelun avulla seuran ei tarvitse huolehtia maksuseurannasta, maksumuistutuksista tai perinnästä, sillä Visma hoitaa nämä seuran puolesta.

Lisäksi Saatavien hallinta on seuralle maksuton lisäpalvelu!

Last updated