Mobiilisovellus

myClubin sovelluksessa urheiluseurojen ja yhdistysten jäsenet ja harrastajat voivat ilmoittautua tapahtumiin, keskustella muiden tapahtumiin osallistuvien kanssa, lukea tiedotteita, tarkastella laskuja sekä päivittää helposti omia jäsentietojaan. Perheiden arki helpottuu selvästi, sillä sovelluksessa näkee yhdessä paikassa kaikkien perheenjäsenten harrastustiedot.

Kotisivulta harrastaja voi seurata omaa aktiivisuuttaan sekö löytää yhdestä paikasta omat jäsenkorttinsa. Kortin voi avata helposti ja näyttää nopeasti esimerkiksi seuran tapahtumassa.

Tapahtumat-sivulla harrastaja näkee helposti kaikki omat tulevat tapahtumansa ja voi ilmoittautua niihin. Vanhemmat näkevät sivulla yhdellä silmäyksellä koko perheen tapahtumat. Yksittäisen tapahtuman sivulla voi tarkastella tarkempia tietoja kuten osallistujia sekä kommentoida tapahtumia.

Viestit ja laskut sivulla voi tarkastella tiedotteita, käydä keskustelua sekä selailla avoimia ja maksettuja laskuja. Laskun voi maksaa suoraan sovelluksen kautta joko virtuaaliviivakoodilla tai verkkomaksulla.

Myös jäsentietojen päivitys onnistuu helposti sovelluksella.

Latauslinkki

Saat ladattua sovellusta tästä kun seuraat linkkiä puhelimestasi: https://www.myclub.fi/install-member

Seuraavat linkit toimivat myös:

Last updated