Jäsentili

Jotta jäsen/harrastaja/vanhempi voi ilmoittautua seuran tapahtumiin, saada viestejä ja laskuja seurasta tai seurata omia läsnäolojaan, tarvitaan jäsentili, joka on rekisteröity seuraan.

Jäsentiliä-/tilejä pääsee hallinnoimaan kirjautumalla myClubiin omalla henkilökohtaisella myClub-tunnuksella (sähköposti + salasana). Yhdellä myClub-tunnuksella voi hallinnoida useita eri jäsentilejä (esim. kahden lapsen jäsentilejä eri seuroissa).

Jäsentili edustaa seuran jäsentä ja tämän tietoja: jäsentilille on tallennettu mm. jäsenen yhteystiedot, huoltajat yhteystietoineen, laskutusosoitteet sekä monia muita seuran tarvitsemia tietoja. Jäsenet voivat itse hallinnoida ja muokata jäsentilinsä tietoja.

Jäsentili rekisteröidään (joko jäsen omatoimisesti tai seuran toimihenkilön toimesta) seuran jäsenrekisteriin.

Yhtä jäsentiliä voi hallinnoida useampi henkilö (esim. lapsi ja molemmat vanhemmat). Yhdelle jäsenellä tulee olla vain yksi jäsentili. Eli esimerkiksi lapsen harrastaessa seurassa tällä on vain yksi jäsentili, jota voi kuitenkin hallinnoida useampi käyttäjä (esim. molemmat vanhemmat).

Sama jäsentili voi kuulua useampaan ryhmään. Ryhmät ovat esimerkiksi seuran joukkueita, jaostoja tai kursseja.

Kun harrastus seurassa loppuu, voi jäsentilin poistaa ottamalla yhteyttä seuran jäsenrekisterinpitäjään ja pyytää jäsentilin poistoa. Seuran jäsenrekisterinpitäjän yhteystiedot löytyvät seuran tietosuojaselosteesta.

Last updated