Toinen jäsentili

Jos sinulla on jo jäsentili liitettynä myClub-tunnukselle, voit liittää toisen jäsenen (esim. lapsesi) tunnuksellesi joko mobiilisovelluksessa tai selainversiossa. Jäsentilin liittäminen onnistuu, mikäli sähköpostiosoitteesi esiintyy liitettävän jäsentilin tiedoissa (esimerkiksi olet lisättynä jäsenen huoltajaksi).

Huomaa

Mikäli myClub-tunnuksellesi ei vielä ole liitettynä yhtään jäsentiliä, rekisteröi ensimmäinen jäsentili käyttöön TAI ota jäsentili käyttöön seuran kirjautumissivulla.

Jäsentilin liittäminen (selainversio)

 1. Klikkaa oman nimesi kohdalta alasvetovalikko auki, valitse sähköpostiosoitteesi alta löytyvä myClub-tunnus. Avautuvalta sivulta klikkaa Ota jäsentili käyttöön.

 2. Syötä seuran jäsentilillä käytetty sähköpostiosoite ja klikkaa Lähetä vahvistuskoodi.

  • Sähköpostiosoitteeseen toimitetaan koodi, joka syötetään Vahvista jäsentilin käyttöönotto -sivulle.

  • Koodin avulla päästään ottamaan käyttöön kaikki jäsentilit, joissa syöttämäsi sähköpostiosoite esiintyy jäsenen tai huoltajien sähköpostiosoitekentässä.

  • Jos sähköpostiosoitetta ei löydy jäsentilistä, ota yhteyttä seuran toimihenkilöön. Seuralla rekisterinpitäjänä on oikeus lisätä ja/tai päivittää sähköpostiosoitteita jäsentilillä, jos tiedot ovat puutteellisia.

 3. Avaa sähköpostisi ja kirjoita saamasi koodi Vahvista jäsentilin käyttöönotto -sivulle.

 4. myClub avautuu Jäsentilin liittäminen käyttäjätiliin -näkymään.

 5. Valitse liitettävät jäsentilit ja klikkaa Liitä.

  • Jäsentili on nyt liitetty myClub-tunnukselle ja voit jatkaa myClubin käyttöä.

Jäsentilin liittäminen (mobiilisovellus)

 1. Mene Profiili > Jäsentilien asetukset-sivulle.

 2. Klikkaa Lisää jäsentilejä.

 3. Syötä kenttään sähköpostiosoitteesi, joka esiintyy jäsentilillä, jonka haluat liittää. Sähköpostiisi toimitetaan PIN-koodi.

 4. Syötä PIN-koodi myClub-sovelluksessa siihen varattuun kenttään.

 5. Jos sähköpostiosoitteellasi löytyy jäsentilejä, ota jäsentilit käyttöön klikkaamalla valintaruutua ja oikean yläkulman Check-merkkiä

Last updated