Vanhemmat

Jäsentiliä voi myClub-tunnuksen avulla hallinnoida useampi henkilö. Esimerkiksi lapsen äiti voi antaa isälle, mummolle ja vaarille käyttöoikeudet lapsen jäsentilin hallinnointiin.

Käyttöoikeudet voi antaa myös alle 13-vuotiaalle lapselle, mutta tällöin vanhemman tulee hyväksyä palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste lapsen puolesta.

Käyttäjän lisäys (mobiilisovellus)

 1. Mene Profiili-sivulle.

 2. Klikkaa Jäsentilin asetukset ja valitse haluamasi jäsentili.

 3. Klikkaa Tilin käyttöoikeudet. Avautuvalla sivulla näet käyttäjät, jotka voivat käyttää kyseistä jäsentiliä.

 4. Klikkaa Kutsu uusi henkilö käyttämään tiliä.

 5. Syötä uuden käyttäjän sähköpostiosoite, hyväksy ehdot vastaanottajan puolesta (jos kutsuttava henkilö on yli 13-vuotias, niin hän hyväksyy ehdot itse vielä omasta puolestaan rekisteröityessään) ja Lähetä kutsu.

Käyttäjän lisäys (selainversio)

Näet kaikki seuraan rekisteröidyn jäsentilin käyttäjät klikkaamalla oman nimesi kohdalla alasvetovalikon auki ja klikkaamalla Omat tiedot. Jäsentilin käyttäjät näet Käyttäjät-välilehdellä, jossa voit myös kutsua uuden henkilön käyttämään jäsentiliä:

 1. Klikkaa Kutsu uusi henkilö käyttämään jäsentiliä.

 2. Syötä sähköpostiosoite, johon haluat lähettää jäsentilin hallinnointikutsun.

 3. Hyväksy myClubin käyttöehdot ja tietosuojaseloste vastaanottajan puolesta. (Jos kutsun vastaanottaa yli 13-vuotias, hän hyväksyy ehdot vielä omasta puolestaan rekisteröidessään tilinsä.)

 4. Klikkaa Luo ja kutsu lähtee syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Voit myös poistaa alle 13-vuotiaan tai oman jäsentilin käyttöoikeudet, tai vielä hyväksymättömän hallinnointikutsun klikkaamalla valitun käyttäjän kohdalla roskakori-kuvaketta.

Alle 13-vuotiaat palvelun käyttäjinä

Alle 13-vuotiaat lapset eivät voi luoda myClub-tunnusta itse ilman vanhemman hyväksyntää. Mikäli vanhemmat haluavat, että lapset voivat hallinnoida myös omaa jäsentiliään, voi lapsen vastuullinen huoltaja kutsua alaikäisen lapsen käyttämään jäsentiliä.

Lapsen huoltaja hyväksyy myClub-tunnuksen ja tietosuojaselosteen alaikäisen puolesta kutsun lähetyksen yhteydessä.

Kutsun lähettäminen tapahtuu yllä kuvatulla tavalla joko mobiilisovelluksessa tai selainversiossa. Rekisteröityessään kutsun kautta lapsi voi luoda itselleen myClub-tunnuksen (sähköpostiosoite ja salasana), jolla hän pääsee kirjautumaan ja hallinnoimaan jäsentiliä.

Käyttäjän lisääminen jäsentilille toimihenkilön toimesta

Seuran toimihenkilöllä (=pääsy hallintakäyttöliittymään) on mahdollisuus lisätä myös harrastajan jäsentilille käyttäjä.

 1. Mene Jäsenet > Hallinta-sivulle.

 2. Avaa kyseessä olevan jäsenen jäsenkortti.

 3. Mene Huoltajat-välilehdelle.

 4. Klikkaa Lisää huoltaja, täydennä tiedot ja Tallenna.

 5. Valitse jäsen taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Lähetä aktivointilinkki. Näin lisätty käyttäjä saa jäsentilin hallinnointikutsun sähköpostiinsa

Toimihenkilö voi myös poistaa jäsentililtä käyttäjiä jäsenkortin Käyttäjät-välilehdeltä.

Last updated