Viestintä

Seuran jäsenenä saat seuran toimihenkilöiltä viestejä, jotka lähetetään myClubin kautta. Tästä syystä on tärkeää, että myClubissa on aina ajantasaiset yhteystiedot, jolloin viestit menevät oikeisiin osoitteisiin. Lue lisää viestintäasetuksista.

Lisäksi jäsenenä voit lukea ja kommentoida tiedotteita sekä kommentoida tapahtumia sekä selainversiossa että mobiilisovelluksessa.

  • Seuran tiedotteet Selainversiossa voit kommentoida tiedotteita kyseisen tiedotteen alla ja valita, lähteekö seurakavereillesi kommentista sähköposti. Mobiilisovelluksessa kommentointi ja keskustelu onnistuu avaamalla tiedotteen ja klikkaamalla oikean yläkulman keskustelukuvaketta.

  • Tapahtumien kommentointi Selainversiossa voit kommentoida tapahtumia kyseisen tapahtuman alla ja valita, lähteekö seurakavereillesi kommentista sähköposti. Mobiilisovelluksessa kommentointi ja keskustelu onnistuu avaamalla tapahtuman ja klikkaamalla oikean yläkulman keskustelukuvaketta. Voit esimerkiksi kysyä kyytiä tapahtumaan kommentoimalla kyseistä tapahtumaa.

  • Keskustelut mobiilisovelluksessa Kaikki keskustelut (tiedotteet, tapahtumat), joihin osallistut löydät mobiilisovelluksessa kätevästi Viestintä-sivulta Keskustelut-välilehdeltä.

Last updated