myClubin käyttöönotto

Seuran jäsen tai jäsenen vanhempi voi käyttää myClubia joko selaimella tai maksuttomalla mobiilisovelluksella, jonka voi ladata sovelluskaupasta. myClubilla voit esimerkiksi ilmoittautua kursseille tai tapahtumiin, tarkastella laskua ja viestiä myClubilla.

Vastauksia harrastajien peruskäyttöön liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä.

Kirjautuminen myClub-tunnuksella

Käyttääksesi itse/lapsesi puolesta myClubia jossakin seurassa tarvitset henkilökohtaisen myClub-tunnuksen (= sähköposti + salasana), jolla kirjaudut seuran myClubiin. Jos sinulla on jo myClub-tunnus, kirjaudu sillä sisään liittyessäsi uuden seuran toimintaan. Henkilökohtaisella myClub-tunnuksella voi hallinnoida yhtä tai useampaa jäsentiliä yhdessä tai useammassa seurassa.

myClub-tunnus luodaan aina itselle omalla sähköpostilla (ei lapselle tai muille henkilöille) – vaikka vanhempi käyttäisi myClubia vain lapsensa harrastustoiminnassa. Yli 13-vuotias voi luoda itse oman myClub-tunnuksensa. Alle 13-vuotias ei voi luoda tunnusta ilman kutsua vanhemmalta (lue lisää).

Riippuen seurasta luot myClub-tunnuksen ilmoittautuessasi seuran tapahtumaan tai kurssille, saadessasi aktivointilinkin sähköpostiisi, toisen henkilön (esim. Lapsen toinen huoltaja) kutsun yhteydessä tai ilmoittautuessa itsenäisesti seuran myClub-sivulta.

Lue lisää myClub-tunnuksesta.

Huomaa

Voit ilmoittautua / ilmoittaa lapsesi seuran toimintaan – esimerkiksi kurssille tai tapahtumaan – ilman, että luot myClub-tunnusta. Ilman myClub-tunnusta et kuitenkaan pääse kirjautumaan myClubiin tai käyttämään myClub-mobiilisovellusta.

Seuraan liittyminen (rekisteröi jäsentili)

Jotta harrastaja / tämän vanhempi voi käyttää seuran myClubia (ilmoittautua tapahtumiin jne), tulee jäsenellä olla jäsentili seurassa. Jäsentili edustaa seuran toiminnassa mukana olevaa henkilöä; jäsentiliä voi hallinnoida yksi tai useampi henkilö (esim. vanhemmat). Lue lisää, mikä on jäsentili.

Voit joko a) luoda jäsentilin ilmoittautuessasi kurssille/tapahtumaan b) ottaa seuran luoman jäsentilin käyttöön s-postin kautta tai c) ilmoittautua omatoimisesti jäseneksi.

Lue yksityiskohtaiset ohjeet jäsentilin käyttöönotosta/rekisteröimisestä.

A) Luo jäsentili ilmoittautumalla seuran kurssille tai tapahtumaan

Jos seuralla on julkisia kursseja tai tapahtumia, joihin voi ilmoittautua, luot jäsentilin ilmoittautumisen yhteydessä. Avoimet kurssit ja tapahtumat löydät seuran myClub-sivuilta ja usein myös suoraan seuran verkkosivuilta.

B) Ota jäsentili käyttöön

Jos seura/joukkue luo jäsentilin jäsenen puolesta, jäsenen/vanhemman tehtäväksi jää ottaa jäsentili käyttöön.

Jäsentilin voi ottaa käyttöön sähköpostiin tulleen aktivointilinkin kautta.

C) Ilmoittaudu omatoimisesti jäseneksi

Seuran myClub-sivulla voit rekisteröidä omatoimisesti uuden jäsentilin ja liittyä itse valitsemaasi ryhmään, mikäli seura on tämän sallinut.

Toisen käyttäjän (esim. huoltajan) lisäys jäsentilille

Yhtä jäsentiliä voi hallinnoida useampi käyttäjä, esim. kaksi vanhempaa ja lapsi. Jäsentilin luonnin yhteydessä tilille voidaan lisätä huoltaja tai uuden käyttäjän voi kutsua käyttämään tiliä myöhemmin.

Mobiilisovelluksessa toisen käyttäjän voi kutsua profiilisivulta jäsentilin asetuksista ja selainversiossa omat tiedot -sivulta. Lue tarkemmat ohjeet käyttäjän lisäykseen.

Ilmoittautuminen tapahtumiin

Tapahtumat-sivulta löydät ryhmän ja seuran tapahtumat, joihin voit ilmoittautua. Voit tilata seuran myClub-tapahtumat suoraan kalenteriisi. Lue ohje kalenteritilauksesta.

Jäsentietojen päivitys ja poistaminen

Jäsentietoja voi helposti päivittää sovelluksessa tai selainversiossa. Jäsen/vanhempi voi esimerkiksi päivittää omat yhteystietonsa sekä valita, mihin osoitteisiin myClubista tulevat viestit vastaanotetaan. Jäsen voi myös määritellä, mitä tietoja hänestä näytetään seuralle/julkisesti.

Asetuksia voi muokata mobiilisovelluksella tai selainversiossa. Lue lisää.

Jäsentilin poistamista voi tiedustella seuralta. Lue lisää.

myClub-tunnuksen voi poistaa itsenäisesti omilta sivuilta selainversiossa. Lue lisää.

Last updated