Procountor

Kirjanpito-lisäpalvelu integroituu saumattomasti taloushallinto-ohjelmisto Procountoriin. Kirjanpitoaineisto toimitetaan automaattisesti kuukausittain tai viikottain suorite- tai maksuperusteisesti koontina tilitoimiston ja/tai urheiluseuran Procountor-ohjelmaan. Tutustu Procountoriinn osoitteessa https://www.procountor.com

Asetukset Procountorissa

 1. Kirjaudu Procountor-ohjelmistoon.

 2. Varmista näkymästä Asetukset > Kirjanpidon tiedot > ALV-oletukset, että kotimaan ALV-status (tunniste vat_1) on käytössä, ja että myClubissa käyttämänne alv% on valittu aktiivisiksi.

 3. Varmista, että Procountorin käyttäjällä on oikeudet Kaikki oikeudet / Uusi muistiotosite. Procountorin käyttäjä, jolla on oikeudet käyttäjähallintaan, pääsee muokkaamaan oikeuksia ohjelman kohdassa Hallinta > Käyttäjät ja käyttöoikeudet.

 4. Jos käytät laskentakohteita, tarkista niiden nimet Procountorissa. Sinun tulee käyttää samoja nimiä myClubin laskentakohteilla.

Asetukset myClubissa

 1. Kirjaudu sisään myClubiin.

 2. Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Kirjanpito -sivulle.

 3. Siirry Kirjanpito-ohjelmistot -välilehdelle ja klikkaa Liitä Procountoriin.

 4. Kirjaudu Procountoriin ja valitse liitettävä yritys. Valinnan jälkeen siirryt takaisin myClubiin ja Procountor on liitetty myClubiin.

 5. Tarkasta Kirjanpito-ohjelmistot -välilehdeltä, että liitetty yritys on oikea.

Jotta aineiston siirto onnistuu myClubista Procountoriin

 1. Varmista, että kaikki laskutuskategorioissa käytetyt kirjanpitotilit löytyvät myös Procountorissa tilikartasta (Asetukset > Laskutus > Laskutuskategoriat).

 2. Varmista, että kaikki pankkitileissä käytetyt kirjanpitotilit löytyvät myös Procountorissa tilikartasta (Asetukset > Laskutus > Pankkitilit).

 3. Varmista, että Ryhmissä käytetyt kustannuspaikkanimikkeet vastaavat kirjanpidossa käyttämiänne. (Asetukset > Ryhmät).

 4. (Voit asettaa kirjanpitotilit ja kustannuspaikat myös Asetukset > Lisäpalvelut > Kirjanpito > Kirjanpitotilit -sivulla.)

 5. Varmista, että laskentakohteiden nimet ovat samat myClubissa ja Procountorissa. Laskentakohteet joiden nimi ei täsmää järjestelmien välillä jätetään huomiotta siirrossa.

Kirjanpitoaineisto Procountorissa

Kirjanpitoaineisto viedään myClubista aina Kirjanpito-lisäpalvelun asetuksien mukaisesti kuukausittain tai viikottain koontina Procountoriin. Tuodut aineistot löydät Procountorista näkymästä Kirjanpito > Muistiotositteiden haku. Aineiston siirryttyä Procountoriin vastaa kirjanpitäjä tämän jälkeen normaalin prosessin mukaisesti aineiston hyväksynnästä ja jatkokäsittelystä.

Automaattista siirtoa ei voida suorittaa, jos myClubissa käytettyjä kirjanpitotilejä ei löydy Procountorin tilikartasta. Voit siirtää aineistot käsin myClubista avaamalla aineiston ja valitsemalla Siirrä aineisto kirjanpito-ohjelmaan.

Ongelmatilanteita

Kirjanpitoaineiston siirrosta tulee virheviesti 403 forbidden.

Varmista, että Procountorin käyttäjällä on oikeudet Kaikki oikeudet / Uusi muistiotosite. Procountorin käyttäjä, jolla on oikeudet käyttäjähallintaan, pääsee muokkaamaan oikeuksia ohjelman kohdassa Hallinta > Käyttäjät ja käyttöoikeudet.

Last updated