Kortit
Se nyt vaan on tyhmää, jos ei tiedä keitä seuran maksullisissa tapahtumissa käy
Järjestääkö seuranne kurssitoimintaa? Kuuluuko palveluvalikoimaanne liikuntatunteja, -kerhoja tai muita maksullisia tapahtumia? myClubin Kortit-lisäpalvelu on siis tehty teitä varten! Idea on yksinkertainen: seura voi myydä ja myöntää erilaisia osallistumisoikeuksia eli kortteja suoraan myClubista.
Kortteja voidaan myöntää eri ajanjaksoille kuten kuukaudeksi tai vaikka koko kaudeksi, jolloin harrastaja voi käyttää seuran palveluita niin paljon kuin haluaa. Toinen vaihtoehto on myöntää kortti, joka oikeuttaa osallistumaan rajattuun määrään tapahtumia - esimerkiksi klassinen 10-kerran sarjakortti.
Kortti lisätään harrastajan myClub-tilille, minkä jälkeen harrastaja löytää omasta myClubistaan kortin sekä muut tarvittavat tiedot kuten korttien voimassaolon, käyttökerrat ja -historian.
Saapuessaan tapahtumapaikalle harrastaja näyttää jäsenkortin puhelimestaan tai tulostetusta jäsenkortistaan, jonka ohjaaja tai valmentaja lukee myClub Coach -sovelluksella. Kulunvalvonta on siis äärettömän yksinkertaista: ei voimassa olevaa korttia, ei asiaa tapahtumaan. Kortteja hyödyntämällä seura varmistaa, että harrastajilla on oikeus osallistua tapahtumaan ja seura saa oikeasti arvokasta tietoa ja raportteja tapahtumaosallistumisista. Näin tapahtumien suunnittelu on myös jatkossa helpompaa.
  • Helppo ja edullinen kulunvalvonta ja läsnäoloseuranta
  • Aikaan, tapahtumaan ja kertoihin rajatut liikuntakortit
  • Korttien myynti myClubin Verkkokaupassa
  • Laskutus suoraan myClubista - ei säätöä muiden ohjelmien, maksupäätteiden tai käteisen kanssa
  • Kortti kulkee mukana mobiilissa - harrastajat eivät unohda kortteja kotiin
  • Tehokas ja luotettava keino seuran varainhankintaan
Katso video! - "Meille tämä oli siirtyminen nykyaikaan", Tapanilan Erä ry
Last modified 1mo ago
Copy link