Tuotteet

Kurssit, jäsenyydet, lisenssit, 10-kortit ja tunnit – myy ja hallinnoi kaikki automaattisesti

Esittely

Järjestääkö seuranne kursseja tai kerhoja? Kuuluuko palveluvalikoimaanne liikuntatunteja, valmennuksia tai muita maksullisia tuotteita? Myyttekö koko kauden jäsenyyksiä, joilla harrastajat osallistuvat toimintaan? myClubin tuotteilla kaikkien näiden myynti ja hallinnointi onnistuu automaattisesti. Tuote voi olla siis kertakortti, 10-kortti, kuukausikortti, jäsenyys, lisenssi tai mikä vain, jolla seura kontrolloi harrastajien osallistumista toimintaan.

Seuran on mahdollista halutessaan estää harrastajan ilmoittautuminen kurssille tai tapahtumaan ilman oikeaa ja voimassa olevaa tuotetta. Näin seuran toimintaan osallistuvat aina vain harrastajat, jotka ovat suorittaneet vaadittavat harrastusmaksut.

Seura voi luoda tuotteita joustavasti omien tarpeidensa mukaan. Helpompaa tapaa myydä ja hallinnoida oikeuksia osallistua seuran toimintaan ei ole:

 • Harrastajilla aina voimassaolevat tuotteet jäsentilillään ladattuna jäsenkorttiin.

 • Täysin automaattinen ja vaivaton prosessi seuralle: tuotteen myynti, laskutus ja tarkastus ilmoittautumisten yhteydessä.

 • Seuran tapahtumissa ei maksamattomia harrastajia – voimassa olevan tuotteen tarkastus läsnäoloseurannan yhteydessä. Tehokasta varainhankintaa!

 • Monipuoliset tuotetyypit kaikkiin käyttötapoihin: kertatuotteet, kausituotteet ja sarjatuotteet.

 • Erilaiset ostovaihtoehdot: kertamaksu tai jatkuva uusiutuva tilaus.

 • Tuotteiden itsepalveluosto sisäänrakennettu tapahtumiin ja kursseihin.

 • Samaan tapahtumaan voidaan mahdollistaa ilmoittautuminen eri tuotteilla tai tuotteiden yhdistelmillä.

Katso video! - "Meille tämä oli siirtyminen nykyaikaan", Tapanilan Erä ry

Toimintaperiaate

Tuotteiden avulla seuran palveluiden myynti, laskutus ja käytön seuranta helpottuu merkittävästi. Sekä toimihenkilöt että seuran harrastajat hyötyvät tästä. Palveluiden myynti voidaan muuntaa mukavaksi digitaaliseksi itsepalveluksi.

 1. Voit määritellä tapahtumiin ja kursseihin vaatimuksen, että valittu tuote tai tuotteet tulee olla osallistujalla voimassa.

 2. Harrastajan ilmoittautuessa tapahtumaan, harrastajan tuotteet tarkistetaan. Mikäli määritetyt tuotteet eivät ole voimassa, tulee osallistujan hankkia ne ennen kuin voi ilmoittautua. Tuotteiden osto voidaan tehdä suoraan ilmoittautumisen yhteydessä.

 3. Tuotteen voimassaolo tarkistetaan ja käyttökerta tuotteelle merkitään ohjaajan toimesta harjoitusten yhteydessä myClub coach -sovelluksella. Mikäli tuotetta ei ole tai se ei ole voimassa, saa ohjaaja tästä ilmoituksen.

 4. Harrastaja näkee omien tuotteidensa voimassaolon ja tuotteelle merkityt läsnäolokerrat sovelluksen jäsenkortti-näkymästä

Last updated