Kotisivupaketti

Seuran edustusasu priimakuntoon - myClubin Kotisivupaketilla persoonalliset, tyylikkäät ja helpot verkkosivut kaikille urheiluseuroille

Esittely

myClubin kotisivupaketti on urheiluseurojen tarpeita varten kehitetty palvelu. Modernit ja persoonalliset kotisivut toimivat seuran ulkoisena ja sisäisenä käyntikorttina harrastajille, uusille jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Saumattoman myClub-integraation myötä kaikki oleelliset seuratoiminnan tiedot päivittyvät suoraan seuran tyylikkäille kotisivuille, ylläpitotarve on minimaalinen ja sivuston ulkoasu pysyy yhdenmukaisena. Kotisivujen päivittelyn sijaan voitte keskittyä itse urheiluun!

Nykyiset jäsenet löytävät helposti tärkeät tiedot kuten seuran tapahtumakalenterin, tulevat kotiottelut tai näytökset, tiedotteet ja muut oleelliset seurainfot.

Uudet toimintaan liittyvät jäsenet saavat kokonaisvaltaisen kuvan seurasta ja sen laadukkaasta toiminnasta. Uusi harrastaja näkee kotisivuilta kaikkien ryhmien tai joukkueiden tiedot, tulevat tapahtumat, kurssitiedot ja uudet pelikaverit.

Yhteistyökumppaneille laadukkaat kotisivut viestivät luotettavasta ja kannattavasta kumppanista. Tiedottaminen uusista tukijoista ja kumppaneiden palveluista on helppoa.

Seuran on helppo julkaista, viimeistellä ja pitää kotisivut aina ajan tasalla tietosuoja-asiat huomioiden. Yhteistyökumppanimme toteuttavat sivut parissa viikossa Wordpress-julkaisujärjestelmällä. Valmiit sivupohjat mahdollistavat nopean julkaisun, ja seurakohtaiset värit, kuvat, toiveet ja sivurakenteet persoonallisen ulkonäon. Sivustot ovat mobiiliystävälliset, tottakai!

Seuran ilmeen mukaiset sivut joukkue- tai yksilölajiseuralle

Kotisivupaketti mahdollistaa jokaiselle urheiluseuralle persoonalliset ja seurailmeen mukaiset sivut seuran lajista ja koosta riippumatta, joista kaikki voivat olla ylpeitä.

“Olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Nyt kotisivuilla on juuri oikea määrä tietoa.” - Imatran Ketterä juniorit

“Uudet kotisivut viestivät loistavasti seurailmeestä ja tuovat selkeyttä toimintaan.” - Aurajoen Uinti

Lue koko asiakastarina!

"Moderni ulkonäkö, ajantasaisuus ja mobiiliystävällisyys olivat kriteereitä uusille sivuille ja tässä myös onnistuttiin." - Espoon Kiekkoseura

“Päivitys on näppärää ja käyttö selkeää.” - Palokan Riento

Lue koko asiakastarina!

Toimitus ja sisältö

Näin tilaat 20 päivässä käyttövalmiit kotisivut seurallesi

 1. Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Kotisivupaketti-sivulle ja klikkaa Osta palvelu.

 2. Klikkaa Täytä lisätiedot palveluntarjoajalle (Verkkosivukumppani).

 3. Täytä lomakkeen tiedot; näin toimittaja pystyy valmistelemaan tarjouksen mahdollisimman hyvin.

 4. Verkkosivukumppanimme (toimittaja) ottaa teihin yhteyttä muutaman päivän kuluessa, ja pääsette yhdessä suunnittelemaan uusia sivuja.

Verkkosivuston toimittajan kanssa käytte yhdessä läpi seuranne toiveet ja arvioitte mahdolliset lisätyöt ja -kustannukset, jotka eivät sisälly valmiiseen kotisivupohjaan. Verkkosivuston toimittaja toimittaa keskustelun jälkeen tarvittaessa uuden tarjouksen kokonaisuudesta, joka sisältää myös mahdolliset lisätyöt.

Kotisivupaketti toimitetaan 20 päivän kuluessa tilauksesta heti käyttövalmiina web-käyttöön. Toimitus sisältää seuraavat palvelut:

Aloitusmaksuun sisältyvät palvelut

 • Aloituspalaveri asiakkaan kanssa - Käydään läpi värimaailma, kuvamaailma, brändi, päätarpeet ja toiveet

 • Asiakkaan valitseman kotisivupohjan sivut (etusivu, joukkueet / ryhmät, ajankohtaista, yhteystiedot, yhteistyökumppanit ... )

 • Mukautetut myClub-liitännäiset (pelaajakortit, toimihenkilökortit, uutisvirta, ilmoittautuminen, tapahtumakalenteri)

 • Sivuston asennus julkaisujärjestelmään

 • Sivuston käyttökoulutus 1 tunti (max. kaksi henkilöä) näytönjaolla (esim. Skype- tai Google Hangouts -yhteydellä)

Erikseen sovittavat ja tilattavat pientyöt

 • Valmiin kotisivupohjan kustomointi, kuvien muokkaus, sisällön lisääminen, lisäsivujen suunnittelu, muut pientyöt

 • Tuki mahdollisten kolmansien osapuolten palvelujen hankinnassa (esim. web-hotelli, verkkodomainin hankinta, kuvapankki). Kolmansien osapuolten palvelut eivät kuitenkaan sisälly Kotisivupakettiin, vaan niiden toimittaja veloittaa ne suoraan seuralta.

Käyttömaksuun sisältyvät palvelut

 • myClubin lisäpalveluksi integroidun kotisivuston käyttöoikeus

 • Sähköpostituki pääkäyttäjälle

Ks. hinnasto.

API avain

Näin annat käyttöoikeuden (API-avain) verkkosivuston toimittajalle.

API-avainta ei tietoturvasyistä saa lähettää sähköpostilla eikä se saa olla julkisesti saatavilla missään. Verkkosivustotoimittaja saa tarvitsemansa API-avaimen uuden jäsentilin kautta.

 1. Luo uusi jäsen pääryhmään (ryhmähierarkian ylin ryhmä) seuraavilla jäsentiedoilla:

  • Etunimi: API

  • Sukunimi: Käyttäjä

  • Sähköposti: Kotisivupaketin toimittajan sähköpostiosoite

 2. Aseta API Käyttäjä -jäsenelle pääryhmään rooliksi Valmentaja (Asetukset > Roolit)

 3. Ilmoita nyt support@myclub.fi, että API Käyttäjä on luotu seuranne myClub-järjestelmän pääryhmään ja Valmentaja-oikeudet on myönnetty

 4. Lähetä aktivointilinkki API Käyttäjälle (katso ohje)

Huomaa

Kun sivusto ja sivustointegraatio on valmis, voidaan verkkosivun toimittajan sähköpostiosoite ja käyttäjä poistaa API Käyttäjä-jäsentililtä. Näin verkkosivun toimittajalta poistetaan pääsy seuran järjestelmään.

Tarvittaessa verkkosivutoimittajalle voidaan myöntää myöhemmins pääsy järjestelmään, lisäämällä verkkosivutoimittajan sähköpostiosoite API Käyttäjä-jäsentilille ja lähettämällä aktivointilinkki

Sopimusehdot

Seura tekee Kotisivupaketin toimitus- ja ylläpitosopimuksen Taikala Oy:n yhteistyökumppanin eli Toimittajan kanssa. Kotisivupaketin toimitukseen sovelletaan IT 2018 sopimusehtoja (kotisivupohjan osalta erityisehtoja valmisohjelmistojen toimituksista, lisätöiden osalta erityisehtoja tietojärjestelmien ja asiakaskohtaisten ohjelmistojen toimituksista sekä ylläpidon osalta erityisehtoja ohjelmistojen ylläpitopalveluista sekä yleisiä sopimusehtoja).

Kotisivupaketin käyttösopimus tehdään Taikalan ja seuran välille. Käyttöön sovelletaan myClubin sopimusehtoja. Mahdollisista kolmansien osapuolten palveluista (esim. web-hotelli, verkkodomain, kuvapankin käyttö) sopimus tehdään seuran ja kolmannen osapuolen välillä.

Last updated