Links
Comment on page

Palloliitto

Futisseuran ykköstykki - pelipassit seinäsyötöllä myClubiin & pelaajatiedot Pelipaikkaan

Esittely

Palloliitto-lisäpalvelu on loistava apu jalkapalloseuroille. Lisäpalvelulla futisseura voi sekä tuoda Pelipasseja Pelipaikasta myClubiin sekä luoda ja ladata myClubista Pelaajatietoja (tiedoston) Pelipaikkaan.

Pelipaikka-tiedoston (Pelipassit) lataaminen myClubiin

Pelipassien tuominen myClubiin helpottaa huimasti sekä toimihenkilöiden että joukkueenjohtajien työtä. Pelipaikasta tuoduista Pelipasseista muodostuu myClub-tuotteita, jolloi seura voi helposti tarkistaa myClubista (tai jopa tapahtumailmoittautumisten yhteydessä), onko jäsenellä voimassaoleva Pelipassi (tuote).
 • Lisenssituotteita ja PalloID-numeroita ei tarvitse käsin naputella myClubiin.
 • Ei työlästä kahden rekisterin vertailua; tiedoston tuonnin jälkeen toimihenkilöllä heti tieto hankituista Pelipasseista.
 • Helppo kontrolli: vain oikeilla Pelipasseilla peleihin
 • PalloID ja Pelipassi-tiedot perheen tiedossa helposti myClubissa.

Pelaajatietojen lataaminen myClubista & vienti Pelipaikkaan

myClubista voidaan ladata pelaajatiedosto (csv), joka voidaan helposti viedä Pelipaikka-järjestelmään. Pelipaikkaan voidaan viedä kerrallaan 500 henkilön tiedosto, johon saadaan oikeat tiedot muutamalla klikkauksella myClubista.
Näin seuran uusia jäseniä (= jäsenet, joilla ei vielä PalloID:tä) ei tarvitse yksitellen lisätä Pelipaikkaan. Seura ja joukkueet säästävät selvästi aikaa ja virheitä tulee vähemmän, kun pelaajatietoja ei tarvitse yksitellen lisätä Pelipaikkaan.
Huomaa
Lisäpalvelun käyttö edellyttää, että seura on aktivoinut Tuotteet-lisäpalvelun.

Käyttöönotto

Ennen Palloliitto -lisäpalvelun käyttöä Tuotteet-lisäpalvelu tulee olla aktivoituna. Aktivoi Tuotteet myClubissa Asetukset > Lisäpalvelut > Tuotteet. Kun Tuotteet on aktivoitu, pääkäyttäjä voi aktivoida Palloliitto -lisäpalvelun:
 1. 1.
  Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Palloliitto-sivulle
 2. 2.
  Klikkaa Osta palvelu.
 3. 3.
  Palvelu on käytössä.

Lisätietoa

Palloliitto

Suomen Palloliitto on jalkapallon erikoisliitto, joka Kansainvälisen Jalkapalloliiton FIFA:n jäsenenä vastaa suomen kaikesta jalkapallo- ja futsaltoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Pelipaikka ja Pelipassi

Pelipaikka-henkilörekisteri on Palloliiton rekisteri, jonka kautta käsitellään kaikki henkilörekisteröinnit, kuten pelaaja- tai erotuomarirekisteröinnit. Järjestelmän kautta ostetaan myös pelipassit ja vakuutukset.
Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Pelipassilla saa lisäksi alennuksia ottelulipuista sekä muita jäsentarjouksia.