Palloliitto

Futisseuran ykköstykki - pelipassit ja vakuutustiedot seinäsyötöllä myClubiin & pelaajatiedot Pelipaikkaan

Esittely

Palloliitto-lisäpalvelu on loistava apu jalkapalloseuroille. Lisäpalvelulla futisseura voi sekä tuoda Pelipasseja ja vakuutustietoja Pelipaikasta myClubiin sekä luoda ja ladata myClubista Pelaajatietoja (tiedoston) Pelipaikkaan.

Pelipaikka-tiedoston (Pelipassit ja vakuutukset) lataaminen myClubiin

Pelipassien ja vakuutustietojen tuominen myClubiin helpottaa huimasti sekä toimihenkilöiden että joukkueenjohtajien työtä. Pelipaikasta tuoduista Pelipasseista ja vakuutustiedoista muodostuu myClub-tuotteita, jolloi seura voi helposti tarkistaa myClubista (tai jopa tapahtumailmoittautumisten yhteydessä), onko jäsenellä voimassaoleva Pelipassi (tuote) tai vakuutus (tuote).

  • Lisenssituotteita ja PalloID-numeroita ei tarvitse käsin naputella myClubiin.

  • Ei työlästä kahden rekisterin vertailua; tiedoston tuonnin jälkeen toimihenkilöllä heti tieto hankituista Pelipasseista ja vakuutuksista.

  • Helppo kontrolli: vain oikeilla Pelipasseilla peleihin.

  • PalloID, Pelipassi-tiedot ja vakuutustiedot perheen tiedossa helposti myClubissa.

Pelaajatietojen lataaminen myClubista & vienti Pelipaikkaan

myClubista voidaan ladata pelaajatiedosto (csv), joka voidaan helposti viedä Pelipaikka-järjestelmään. Pelipaikkaan voidaan viedä kerrallaan 500 henkilön tiedosto, johon saadaan oikeat tiedot muutamalla klikkauksella myClubista.

Näin seuran uusia jäseniä (= jäsenet, joilla ei vielä PalloID:tä) ei tarvitse yksitellen lisätä Pelipaikkaan. Seura ja joukkueet säästävät selvästi aikaa ja virheitä tulee vähemmän, kun pelaajatietoja ei tarvitse yksitellen lisätä Pelipaikkaan.

Huomaa

Lisäpalvelun käyttö edellyttää, että seura on aktivoinut Tuotteet-lisäpalvelun.

Käyttöönotto

Ennen Palloliitto -lisäpalvelun käyttöä Tuotteet-lisäpalvelu tulee olla aktivoituna. Aktivoi Tuotteet myClubissa Asetukset > Lisäpalvelut > Tuotteet. Kun Tuotteet on aktivoitu, pääkäyttäjä voi aktivoida Palloliitto -lisäpalvelun:

  1. Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Palloliitto-sivulle

  2. Klikkaa Osta palvelu.

  3. Palvelu on käytössä.

Lisätietoa

Palloliitto

Suomen Palloliitto on jalkapallon erikoisliitto, joka Kansainvälisen Jalkapalloliiton FIFA:n jäsenenä vastaa suomen kaikesta jalkapallo- ja futsaltoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Lisätietoa Palloliitosta

Pelipaikka ja Pelipassi

Pelipaikka-henkilörekisteri on Palloliiton rekisteri, jonka kautta käsitellään kaikki henkilörekisteröinnit, kuten pelaaja- tai erotuomarirekisteröinnit. Järjestelmän kautta ostetaan myös pelipassit ja vakuutukset.

Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Pelipassilla saa lisäksi alennuksia ottelulipuista sekä muita jäsentarjouksia.

Lisätietoa Pelipaikasta ja Pelipasseista

Last updated