Qridi Sport

Kaikki, mitä valmentajat ja urheilijat tarvitsevat

Esittely

Helpota valmentajien arkea ja kehitä urheilijoita kokonaisvaltaisesti. Qridi Sport soveltuu hyvin eri valmentajien tarpeisiin. Qridi Sport on käytössä jo 15:ssa eri urheilulajissa. Työkalua voi käyttää valmentajan työkaluna tai osallistamalla myös urheilijoita eri toiminnallisuuksien avulla. Valmentajille ja seuralle Qridi Sport tarjoaa mahdollisuuden helpottaa valmentamisen arkea esimerkiksi harjoitepankin, harjoittelun suunnittelun tai videotyökalun avulla. Qridi Sportin avulla voidaan pitää esillä ja tukea kokonaisvaltaista kehittymistä urheilijana. Urheilijoita voi osallistaa eri tavoilla aina omatoimiharjoitteiden jakamisesta erilaisiin kyselyihin ja tavoitteiden asettamiseen. Seura voi päättää mille joukkueille työkalu otetaan käyttöön. Qridi Sport tarjoaa myClubin käyttäjille kattavan valmentaja-urheilija -välisen työkalupakin.

Valmentaja voi hyödyntää monipuolista dataa urheilijoiden reflektoinneista ja erilaisista mittaustuloksista ja näin tukea urheilijoita kokonaisvaltaisesti kaikilla urheilullisen elämän osa-alueilla. Qridi Sport tarjoaa myClubin käyttäjille kattavan valmentaja-urheilija -välisen työkalupakin:

 • Harjoittelun suunnittelu, harjoitepankki ja piirtotyökalu lajiharjoitteiden tekemiseen.

 • Harjoitepankin voi organisoida sekä kansiorakenteen että yksittäisten harjoitteiden tagittamisen avulla.

 • Omatoimiharjoitteiden jakaminen ja seuranta sekä kauden että omatoimitoimijakson aikana.

 • Videotyökalu esim. pelivideoiden hyödyntämiseen. Videoista voi koostaa klippejä ja hyödyntää eri muokkaustyökaluja. Ääninauhoitus helpottaa valmentajan kommentointia.

 • Erilaisia valmiiksi hyödynnettäviä mittaustietokyselyitä esimerkiksi kuormittavuuden seurantaan.

 • Muut kyselyt ja palautteiden kerääminen urheilijoita sekä muilta eri osapuolilta.

 • Päiväkirjan avulla voi tukea harjoittelua, lajitaitojen esillä pitämistä tai ravintoteemaa.

 • Qridi Sportista löytyy valmiita konsepteja sovellettavaksi sellaisenaan joukkueen arkeen tai voit rakentaa haluttuja konsepteja itse.

 • Tiedot siirtyvät Qridi Sporttiin suoraan myClubista: ryhmät, pelaajat, valmentajat, tapahtumat ja ilmoittautumiset siirtyvät myClubista suoraan Qridi Sporttiin.

Käyttöönotto

Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Qridi Sport - valmennustyökalu -sivulle ja klikkaa Osta palvelu. Täytä lomake (lisätiedot palveluntarjoajalle): seuran nimi, tilaaja, yhteystiedot & ryhmät.

Tiedot siirtyvät automaattisesti Qridi Sport -järjestelmään (seura, joukkueet, valmentajien ja urheilijoiden tiedot sekä tapahtumat). Voit muokata tietoja myös myöhemmin. Qridi Sport on yhteydessä seuraan ja sopii Qridi Sportin käyttöönottoon tarvittavat tuen (esim. koulutuksen). Valmentajat saavat automaattisen viestin tunnuksista.

Qridi Sportiin liittyvissä kysymyksissä (palvelun ominaisuudet, käyttöönotto, kustannukset) voit olla yhteydessä: kimmo@qridi.fi, toni@qridi.fi tai asiakaspalvelu@qridi.fi

Kustannukset seuralle

Qridi veloittaa palvelustaan:

 • Alkaen 14 € / kk / joukkue (sis. 30 urheilijaa) tai 154 € / vuosi / joukkue (sis. alv 0 %).

 • Qridi Sport -valmennustyökalu -lisäpalvelu (integraatio myClubin ja Qridin välillä) on myClubissa maksuton. Pyydä seurallesi tarjous suoraan Qridiltä.

Lisätietoja

Ominaisuuskuvauksen löydät Qridi Sportin nettisivulta: www.qridisport.com tai voit kysyä myös suoraan Qridi Sportin tiimiltä:

Kimmo Koskenkorva 040 573 3274 kimmo@qridi.fi Toni Eskola 044 539 9845 toni@qridi.fi

Last updated