Qridi Sport
Kaikki, mitä valmentajat ja urheilijat tarvitsevat

Esittely

Valmenna kokonaisvaltaisesti. Qridi Sport mahdollistaa kattavasti valmentamisen osa-alueiden tukemisen tavoitteiden asettamiseen, harjoitteiden jakamiseen, kuormituksen seurantaan sekä itse- ja vertaisarviointien teettämiseen. Valmentaja voi hyödyntää monipuolista dataa urheilijoiden reflektoinneista ja erilaisista mittaustuloksista ja näin tukea urheilijoita kokonaisvaltaisesti kaikilla urheilullisen elämän osa-alueilla. Qridi Sport tarjoaa myClubin käyttäjille kattavan valmentaja-urheilija -välisen työkalupakin:
 • Harjoitetoiminto: omatoimiharjoitukset ym. selkeinä harjoite-kortteina, joista löytyy ohjeistukset harjoitteen tekemiseen sekä itsearviointi. Seura/joukkue voi tallettaa oman harjoitekansionsa Qridiin tai hyödyntää valmista harjoitemateriaalikirjastoa.
 • Päiväkirjat (esim. treenipäiväkirja, ruokapäiväkirja, unipäiväkirja)
 • Mittaustiedot-toiminto - seuraa harjoittelun kokonaiskuormitusta ja unen määrää
 • Tiedot Qridiin suoraan myClubista: ryhmät, pelaajat, valmentajat, tapahtumat ja ilmoittautumiset siirtyvät myClubin ja Qridin välillä automaattisesti. Tietoja tarvitsee siis pitää yllä vain yhdessä paikassa (myClubissa).
 • Käytössä 15:ssa eri urheilulajissa.

Käyttöönotto

 1. 1.
  Mene Asetukset > Lisäpalvelut > Qridi Sport - valmennustyökalu -sivulle ja klikkaa Osta palvelu.
 2. 2.
  Täytä lomake (lisätiedot palveluntarjoajalle): seuran nimi, tilaaja, yhteystiedot & ryhmät.
 3. 3.
  Tiedot siirtyvät automaattisesti Qridi Sport -järjestelmään (seura, joukkueet, valmentajien ja urheilijoiden tiedot sekä tapahtumat). Voit muokata tietoja myös myöhemmin.
 4. 4.
  Qridi on yhteydessä seuraan ja sopii Qridi Sportin käyttöönottoon tarvittavat tuen (esim. koulutuksen).
 5. 5.
  Valmentajat saavat automaattisen viestin tunnuksista.
Qridi Sportiin liittyvissä kysymyksissä (palvelun ominaisuudet, käyttöönotto, kustannukset) voit olla yhteydessä: [email protected] tai [email protected]

Qridi Sport

QridiSport on urheilijalähtöisen valmentamisen digitaalinen alusta
Qridi Sport on palkittu oppimisalusta ja mahdollistaa urheilijoiden kokonaisvaltaisen kehittymisen ja itseohjautuvuuden tukemisen - niin junioreiden kuin ammattilaistenkin parissa. Qridi Sport -alustaa käytetään 15:ssa eri urheilulajissa.

Qridi ja myClub

Pääkäyttäjä voi tilata Qridi Sport -valmennustyökalun suoraan myClubista (Asetukset > Lisäpalvelut), jolloin seura saa käyttöönsä integraation myClubin ja Qridin välillä. Näin ollen seuran määrittämät ryhmät/joukkueet sekä näiden pelaajat (etu- ja sukunimi), valmentajat, tapahtumat ja ilmoittautumistiedot päivittyvät automaattisesti myös Qridiin.
Integraatio säästää aikaa huomattavasti, kun tietoja tarvitsee päivittää vain yhteen järjestelmään (myClubiin). Näin seurasi valmentajat pääsevät keskittymään urheilijakeskeiseen valmentamiseen ilman ylimääräistä sähellystä.
Tutustu Qridi Sportiin tarkemmin osoitteessa: qridisport.fi

Kysy lisää

Lisätietoa Qridi Sportista seuroille ja joukkueille (esim. seuratyöntekijät, jojot, valmentajat): Kimmo Koskenkorva 040 573 3274 [email protected]

Kustannukset seuralle

Qridi veloittaa palvelustaan seuraavasti:
 • Alkaen 14 € / kk / joukkue (sis. 30 urheilijaa) tai 154 € / vuosi / joukkue (sis. alv 0 %).
 • Ei erillistä aloitusmaksua.
Qridi Sport -valmennustyökalu -lisäpalvelu (integraatio myClubin ja Qridin välillä) on myClubissa maksuton.