Tapahtumat

Seuratoiminta koostuu tapahtumista. Tapahtumien hallinnointi ja niihin liittyvien ilmoittautumisten hallinnan, laskutuksen ja viestinnän tulee olla helppoa ja selkeää. myClubin tapahtumia voi soveltaa seuran käyttöön erittäin monipuolisesti, oli kyseessä sitten treenit, peli, kurssi, leiri, näytös tai vaikkapa hallituksen kokous.

Tapahtumia voi hallita tapauksesta riippuen joko selaimessa tai myClub Coach -mobiilisovelluksessa. Läsnäolojen (eli aidosti tapahtumassa paikallaolevien) kuittaus ja seuranta sujuu helposti myClub Coachilla.

Tapahtumaa luodessa toimihenkilö voi asettaa tarkkoja asetuksia ja rajauksia esimerkiksi näkyvyyteen ja maksuihin liittyen.

Myös toistuvien tapahtumien luominen onnistuu muutamalla klikkauksella - luo siis kerralla vaikka koko vuoden jokaisen tiistain illan treenit!

Menikö seuran halli remonttiin ja kaikkien treenien paikka vaihtui? Ei hätää, sillä tapahtumia voi päivittää myös massana.

Kattavat raportit tapahtumista ja osallistumisista antavat tärkeää tietoa seuran ja joukkueiden johtajille. Tapahtumien osallistujat saa helposti vietyä tarvittaessa myös Exceliin.

Huomaa

Last updated