Läsnäoloseuranta

Kun seura hoitaa tapahtumahallinnan ja ilmoittautumiset myClubilla, kannattaa toimihenkilön (usein valmentajan) hoitaa myös läsnäoloseuranta järjestelmän avulla. Vaikka harrastaja ilmoittautuu tapahtumaan, ei se ole tae siitä, että tämä saapuu paikalle. Kun läsnäoloseuranta hoidetaan reaaliaikaisesti ja kunnolla tapahtumapaikalla, on seuran toiminnan suunnittelu helpompaa ja se perustuu oikeaan tietoon.

Helpoin keino valvoa läsnäoloja on myClub Coach-mobiilisovellus jolla valmentaja voi klikata ilmoittautuneen jäsenen läsnäolevaksi osallistujalistalta. Läsnäoloseuranta kannattaa hoitaa täsmällisesti myClubilla, jotta saadaan reaaliaikaista tietoa jäsenten aktiivisuudesta. Lisäksi viestintää ja laskutusta voidaan kohdistaa oikein. Myös jäsenet voivat itse seurata omaa aktiivisuuttaan paremmin.

Vinkki

Mikäli seuralla on oma toimipiste (esimerkiksi kamppailusali, jumppastudio, uimahalli), läsnäoloja voi valvoa myös Aulamoodi-lisäpalvelulla, jolloin toimipisteen aulaan asetetaan itsepalvelupiste, johon jäsenet itse kuittaavat läsnäolonsa saapuessaan harjoituspaikalle.

Vinkki

Läsnäoloseurantaa tehtäessä kannattaa hyödyntää oletusosallistujalistaa eli lisätä osallistujat etukäteen tapahtumaan: selaimessa avaa tapahtuma ja klikkaa Lisää jäseniä tapahtumaan. myClub Coach -mobiilisovelluksessa avaa tapahtuma ja klikkaa Lisää jäsen.

Usein tapahtumissa on vakiokävijät (esim. joukkueen jäsenet, kurssipaikan ostaneet), jotka oletuksena käyvät tapahtumissa. Kun osallistujalista on lisätty etukäteen, voi valmentaja vain kuitata läsnäolon myClub Coach -mobiilisovelluksella. Osallistujalistan voi lisätä valmiiksi myös toistuviin tapahtumiin.

Läsnäoloseuranta myClub Coach -mobiilisovelluksella

  1. Avaa myClub Coach -mobiilisovellus puhelimessasi. (Varmista, että sinulla on oikea jäsentili valittuna. Voit vaihtaa jäsentiliä vasemman yläkulman valikosta).

  2. Avaa haluamasi tapahtuma, jolloin näe kaikki ilmoittautuneet jäsenet. Mikäli jäsentä ei löydy listalta, ei hän ole ilmoittautunut tapahtumaan. Voit lisätä jäsenen klikkaamalla Lisää jäsen.

  3. Voit kuitata jäsenen läsnäolon kahdella tavalla:

    • Klikkaa valintaympyrää jäsenen nimen vasemmalla puolellaa valintaympyrää jäsenen nimen vasemmalla puolella

    • Lue jäsenen jäsenkortti puhelimen kameralla; klikkaa Lue kortti ja skannaa jäsenkortin QR-koodi. Mikäli kyseessä on tapahtuma, joka vaatii voimassa olevan kortin (Kortit-lisäpalvelulla myönnetty kortti), eikä jäsenellä ole kyseistä korttia voimassa, ei sovellus hyväksy jäsenen läsnäoloa.

  4. Läsnäolo on nyt kuitattu. Näet ilmoittautuneiden ja paikalla olevien jäsenten määrät tapahtumasivun oikeasta yläkulmasta.

Last updated