Kurssi-ilmoittautumistapahtumat

Kurssitoimintaa järjestävän seuran toimihenkilö voi liittää ilmoittautumiset kursseille kotisivuille. Näin seuran toiminnasta ja kursseista kiinnostuneet pääsevät ilmoittautumaan kursseille vieraillessaan seuran kotisivuilla. Esimerkiksi ilmoittautumiset tanssi- ja uimakursseille tai kiekkokouluihin voi laittaa kotisivuille esille. Tässä hyödynnetään Julkaisut-toiminnallisuutta; tutustu ohjeeseen tästä.

Kurssi-ilmoittautumisten navigoinnin helpottamiseksi voi toimihenkilö järjestää Kurssit ryhmien mukaisesti tai tapahtumatyypin perusteella.

Ilmoittautumisten koostaminen ryhmien mukaisesti

Kun haluat, että kurssit ovat eri ryhmissä, voit tehdä julkaisut ryhmäkohtaisesti. Jos sinulla on Uimakurssit-ryhmä, voit luoda kurssitapahtumat kyseisen ryhmän aliryhmiin, jolloin uuden jäsenen ilmoittautuessa kurssille tulee hänestä kyseisen aliryhmän jäsen. Aliryhmät voit nimetä kurssitapahtumaa kuvaavasti, esimerkiksi Alkeisuimakoulu, Jatkouimakoulu, Aikuisten uimakoulu jne.

Näin voit luoda julkaisun seuran kotisivuille ryhmäkohtaisesti. Julkaisua luodessa valitse ylänavigaatiosta ryhmä, jonka kursseista julkaisun haluat luoda.

Jos esimerkiksi haluat, että etusivulla on julkaisu kaikista Uimakurssit-ryhmän ja aliryhmien kursseista, voit luoda kyseisen julkaisun. Valitse ko. ryhmä ylänavigaatiosta ja julkaisua luodessa klikkaa ruutu Näytä kurssit myös aliryhmiltä valituksi.

Jos taas haluat, että kotisivujen alisivulla on vain yhden aliryhmän, esim. Aikuisten uimakoulun kurssit, luo julkaisu kyseiseen ryhmään. Näin muiden ryhmien kurssit eivät ole sekoittamassa aikuisten uimakouluun ilmoittautuvaa henkilöä.

Ilmoittautumisten koostaminen tapahtumatyypin mukaisesti

Kun haluat, että kaikki kurssit on luotu samaan ryhmään (ilman aliryhmiä), voit asettaa kursseille omat tapahtumatyypit.

Esimerkiksi, jos sinulla on Uimakurssit-ryhmä, voit luoda kaikki kurssitapahtumat kyseiseen ryhmään ja asettaa yksittäisille tapahtumille omat tapahtumatyypit, esimerkiksi: Vauvauinti, Alkeisuimakoulu, Jatkouimakoulu, Aikuisten uimakoulu jne.

Näin voit suodattaa suodattaa kursseja tapahtumatyyppien mukaisesti ja liittää kätevästi yhdestä ryhmästä löytyvät kurssit julkaisuna seuran kotisivuille. Kotisivuilla navigoidessaan ilmoittautuva henkilö voi suodattaa itselleen sopivan kurssin esiin tapahtumatyypin perusteella.

Last updated