Kirjautuminen

Jäsen, joka on saanut käyttöoikeuden myClub-hallintakäyttöliittymään kirjautuu myClubiin omalla myClub-tunnuksellaan kuten seuran harrastajat. Hallintapuolen toiminnot (jäsenhallinta, laskutus, tapahtumahallinta, tiedotus) löytyvät tumman Hallinta-linkin takaa.

Ongelmatapauksia

Hallinta-linkki ei ole näkyvillä

Jos et näe Hallinta-linkkiä, saatat olla liittänyt jäsentilin väärällä sähköpostiosoitteella. Hallintakäyttöliittymään pääse turvallisuussyistä vain, kun kutsu tilin liittämiseen toimitetaan samaan sähköpostiin kuin jäsentilissä oleva pääasiallinen sähköposti. Jos tässä yhteydessä aktivoidaan tili huoltajan sähköpostiosoitteeseen toimitetulla viestillä, hallinta-oikeuksia ei myönnetä tilille. Saat liitettyä jäsentilin oikealla tavalla seuraavasti:

  1. Tarkista Omat tiedot -sivulta, että jäsentilin pääsähköpostiosoite on omasi. Jos sähköpostiosoite ei ole käytössäsi, vaihda sähköpostiosoite oikeaksi.

  2. Mene Omat tiedot > Käyttäjät-sivulle ja poista itsesi jäsentililtä.

  3. Siirryt seuran etusivulle. Klikkaa Ota jäsentili käyttöön.

  4. Syötä jäsentilissä oleva pääsähköpostiosoite.

  5. Saat hallinnointikutsun sähköpostiisi. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä ja lisää jäentili myClub-tunnukselle.

Vinkki

  1. Voit pyytää seuran pääkäyttäjää tarkistamaan, että sinulle on myönnettynä rooli (käyttöoikeus) oikeaan ryhmään seurassasi.

  2. Pyydä pääkäyttäjää myös varmistamaan, että jäsenkortissasi on Käyttäjät-välilehdellä Pääsy hallintokäyttöliittymään -ruutu valittuna.

Huomaa

Alle 13-vuotias käyttäjä ei voi hallinnoida toimihenkilökäyttöliittymää. Näet määrittelemäsi ikäryhmätiedon myClub-tunnuksestasi.

  • myClub tunnuksesi löytyy osoitteesta https://id.myclub.fi/

  • myClub-mobiilisovelluksesta: Profiili-sivu > myClub-tunnus

Hallintapuoli toimii vain yhdessä laitteessa

Mikäli pääset kirjautumaan myClubin hallintapuolelle esimerkiksi vain puhelimella (mutta et tietokoneella), tarkista että käytät molemmissa laitteissa yhtä ja samaa myClub-tunnusta.

Last updated