Omat toimihenkilöasetukset

Toimihenkilöt voivat muokata omia myClub-hallintaan liittyviä asetuksia valitsemalla Hallinta-sivulla oikean yläkulman avatar-valikosta Omat toimihenkilöasetukset.

Omat toimihenkilöasetukset ovat henkilökohtaisia jokaiselle toimihenkilölle.

Asetukset

Yleisiä toimihenkilöasetuksia pääsee muokkaamaan klikkaamalla muokkaa.

Sähköpostin allekirjoitus

Toimihenkilön sähköpostin allekirjoituksen avulla viestiin tulee aina oletuksena valittu allekirjoitus. Toimihenkilön sähköpostin allekirjoitukseksi on valittavissa:

  • Käytä oletusta. Tällä valinnalla allekirjoitukseksi muodostuu myClubin tuottama allekirjoitus

  • Käytä omaa. Tällä valinnalla toimihenkilö voi luoda itselleen haluamansa allekirjoituksen. Käytettävissä on tekstieditorin ominaisuudet mukaan lukien kuvan lisäys.

Allekirjoitusta on aina mahdollista muokata viestin kirjoitusvaiheessa riippumatta siitä, mikä valinta on tehty.

Sähköposti-ilmoitukset

Toimihenkilöllä on mahdollisuus tilata sähköpostiinsa automaattisesti muodostuvia viestejä valituista aiheista. Valittavissa on seuraavat aiheet:

  • Arkistoidut jäsenet (tarjolla vain pääkäyttäjille). Ilmoitustiheydeksi valittavissa päivittäin tai viikottain (toimitus maanantaisin)

  • Ryhmäjäsenyyksien muutokset. Valittavissa on ne ryhmät, joita toimihenkilö voi hallita. Ilmoitustiheydeksi valittavissa päivittäin tai viikoittain (toimitus maanantaisin)

  • Kokoelmien muutokset. Valittavissa on toimihenkilön itse luodut kokoelmat sekä hänelle jaetut kokoelmat. Ilmoitustiheydeksi valittavissa päivittäin tai viikottain (toimitus maanantaisin)

Tietosuojasyistä sähköpostit eivät sisällä suoria henkilötietoja. Viesteistä löytyy linkit myClubiin, jossa tarkemmat tiedot on eritelty.

Last updated