Excel-tiedostoon vienti

Seuran toimihenkilö voi viedä maksusuorituksia tai laskuja Excel-tiedostoon jatkokäsittelyä, raportointia tai muuta käyttöä varten.

Maksusuoritusten vienti

Yksittäisten maksusuoritusten vienti

 1. Mene Laskutus > Maksut -sivulle ja siirry Käsittely-välilehdelle. Valitse haluamasi ryhmä aktiiviseksi.

 2. Määritä suodattimilla haluttu aikaväli ja valitse haluatko rajata maksusuoritukset pankin kirjauspäivän vai maksupäivän mukaisesti.

 3. Klikkaa Vie tiedostoon.

 4. Valitse sarakkeet ja sarakkeiden järjestys, joiden arvot haluat Excel-tiedostolle klikkaamalla hammasrataskuvaketta.

 5. Klikkaa Vie ja avaa tiedosto. Yksittäiset maksusuoritukset löytyvät Excelin Maksut-välilehdeltä.

Maksusuoritusten vienti ryhmiteltynä

Voit viedä maksusuoritukset tiedostoon myös valituilla ryhmittelyperusteilla. Voit esimerkiksi ryhmitellä kuinka paljon valitulla ajanjaksolla on kuukausikohtaisesti kerätty jäsenmaksuja, kausimaksuja jne.

 1. Mene Laskutus > Maksut -sivulle ja siirry Käsittely-välilehdelle. Valitse haluamasi ryhmä aktiiviseksi.

 2. Määritä suodattimilla haluttu aikaväli ja valitse haluatko rajata maksusuoritukset pankin kirjauspäivän vai maksupäivän mukaisesti

 3. Klikkaa Vie tiedostoon.

 4. Valitse kohdasta Valitse ryhmittelyperusteet sarakkeet ja sarakkaiden järjestys klikkaamalla hammasrataskuvaketta. Voit ryhmitellä maksut esimerkiksi Laskutuskategorian tai Laskun pankkitilin perusteella.

 5. Klikkaa Vie ja avaa tiedosto. Ryhmitellyt maksusuoritukset löytyvät Excelin Yhteenveto-välilehdeltä.

Vinkki

Maksusuoritukset voi esimerkiksi viedä tiedostoon ja toimittaa tilitoimistolle maksuperusteista kirjanpitoa varten. Excel-tiedostoon luodaan kaksi välilehteä, josta toinen välilehti sisältää kaikki yksittäiset maksusuoritusmerkinnät (Maksut) ja toinen välilehti maksusuoritukset ryhmiteltyinä (Yhteenveto) käyttäjän asetusten mukaisesti.

Laskujen vienti

Toimihenkilö voi tarvittaessa viedä laskuja tiedostoon. Esimerkiksi erääntyneistä laskuista voi koostaa tiedoston, jonka perusteella valmentaja voi harjoitusten päätteeksi muistuttaa maksamattomista laskuista.

Erääntyneiden laskujen vienti

 1. Mene Laskutus > Laskut -sivulle ja valitse haluamasi ryhmä aktiiviseksi.

 2. Lisää suodatin Laskun tila on Erääntynyt. Aseta myös seurattava aikaväli ja määritä rajataanko laskut laskun kirjaus- tai eräpäivän mukaisesti.

 3. Klikkaa Vie tiedostoon ja valitse sarakkeet ja sarakkeiden järjestys.

 4. Lopuksi Valitse.

Vinkki

Voit viedä myös esimerkiksi maksetut laskut samalla lailla tiedostoon, kun vaihdat suodattimeksi Laskun tila on Maksettu.

Last updated