Jäsentiedot

Jäsenet itse päivittävät pääosin tietojaan kuten jäsentilin käyttäjät, omat yhteystiedot, viesti- ja ilmoitusasetukset ja tietosuoja-asetukset. Näin tiedot pysyvät ajantasalla, eikä toimihenkilöille kasaannu kohtuutonta työtaakkaa jäsentietojen päivittämisestä. Toimihenkilö voi kuitenkin myös päivittää jäsentietoja helposti Jäsenet-sivulla sekä tarkistaa tietoja.

Jäsentietojen päivitys

Toimihenkilö pääsee päivittämään jäsentietoja avaamalla jäsenkortin muokkaustilaan klikkaamalla jäsenlistalla päivitettävän jäsenen nimeä. Avautuvassa jäsenkortissa on välilehtiä, joiden tietoja voi muokata.

 • Perustiedot Välilehdellä voi päivittää muun muassa jäsenen perustietoja kuten yhteystietoja, profiilikuvan tai jäsennumeron. Välilehdellä voi myös muokata seuran asettamien lisäjäsenkenttien tietoja. Mikäli jäsen on yhteistyökumppani, voi toimihenkilö päivittää yrityksen nimen ja estää yhteistyökumppanijäsenen kirjautumisen.

 • Huoltajat Välilehdellä voi lisätä ja poistaa jäsenen huoltajia sekä päivittää näiden tietoja (nimi, sähköposti, matkapuhelin). Jos lisätylle huoltajalle halutaan antaa käyttöoikeus jäsentiliin, tulee tälle lähettää aktivointilinkki.

 • Ryhmät Välilehdellä voi lisätä ja poistaa jäsenen ryhmäjäsenyyksiä sekä ryhmien jäsentasoja.

 • Viestiasetukset Välilehdellä voi määritellä, mihin jäsentilillä esiintyvään osoitteeseen menevät seuran viestit, ilmoitukset ja laskut.

 • Käyttäjät Välilehdellä on näkyvissä henkilöt, joille jäsenet itse ovat myöntäneet jäsentilin käyttöoikeuden. Toimihenkilö voi poistaa jäsentilin käyttäjän klikkaamalla roskakori-kuvaketta.

Vinkki

Jäsenkortin yläreunan pikalinkeistä pääset kätevästi tarkastelemaan jäsenen aktiivisuutta, laskuja, tapahtumia tai tulostamaan jäsenkortin.

Jäsentietojen massapäivitys

Toimihenkilö voi päivittää useamman jäsenen tietoja helposti yhdellä kertaa:

 1. Mene Jäsenet-sivulle ja valitse päivitettävät jäsenet taulun vasemmasta sarakkeesta.

 2. Valitse toiminto Muokkaa jäseniä.

 3. Valitse avautuvasta ikkunasta päivitettävä kenttä ja uusi arvo, jonka haluat päivittää jäsenille.

Huomaa

Mikäli haluat päivittää Jäsentaso-kenttää kerralla useammalle jäsenelle, onnistuu tämä vain ryhmissä, joilla ei ole aliryhmiä.

Jäsentietojen tarkistus

Toimihenkilö voi avata jäsenkortin klikkaamalla kyseisen jäsenen kohdalla jäsenlistan vasemman reunan kolmen pisteen kuvaketta ja valitsemalla avautuvasta valikosta Näytä. Jäsenkortista voi tarkastella perus-, ylläpito- ja aktiivisuustietoja.

Perustiedot-välilehdellä on jäsenten yhteystiedot, huoltajien tiedot, seuran pyytämät lisätiedot valituista jäsenkentistä sekä ryhmät, joihin jäsen kuuluu.

Ylläpito-välilehdellä on näkyvillä jäsentilin käyttäjät, jäsenen valitsemat viestiasetukset sekä suostumus henkilötietojen näyttämiseen (tietosuoja-asetukset).

Aktiivisuus-välilehdellä toimihenkilö voi tarkastella jäsenen osallistumis- ja läsnäoloaktiivisuutta seuran tapahtumissa.

Vinkki

Yksittäisen jäsenen tapahtumat ja laskut saa näkyviin helposti klikkaamalla kyseisen jäsenen kohdalla jäsenlistan vasemman reunan kolmen pisteen kuvaketta ja Näytä tapahtumat tai Näytä laskut.

Huoltajan lisääminen lapsen jäsentilin käyttäjäksi

Toimihenkilö voi lisätä huoltajan lapsen jäsentilin käyttäjäksi ja kutsua huoltajan hallinnoimaan jäsentiliä.

 1. Mene Jäsenet-sivulle ja avaa lapsen jäsenkortti.

 2. Päivitä tiedot Huoltajat-välilehdellä ja tallenna.

 3. Lopuksi valitse jäsen (lapsi) jäsenlistan taulun vasemmasta sarakkeesta ja valitse toiminto Lähetä aktivointilinkki.

Huoltaja saa näin sähköpostiosoitteeseensa kutsun hallinnoida lapsen jäsentiliä ja pääsee tarkastelemaan lapsen harrastukseen liittyviä laskuja, tiedotteita ja tapahtumia.

Huomaa

Käyttäjän poistaminen jäsentililtä

Toimihenkilö voi poistaa käyttäjän ja tämän hallinnointioikeuden valittuun jäsentiliin suoraan jäsenkortilta.

 1. Mene Jäsenet-sivulle ja avaa jäsenkortti, jolta käyttäjä haluaan poistaa.

 2. Klikkaa käyttäjän nimen kohdalla roskakori-kuvaketta Käyttäjät-välilehdellä ja tallenna.

Last updated