Asetukset

Yleisasetuksissa voit muokata seuran taustatietoja, muokata tietosuojaselostetta ja seuran omia ehtoja sekä tarkastella myClub-sopimusasioita ja -palvelulaskuja.

Perustiedot

Logo ja seuran teemaväri

Vaihda seuran logo ja teemaväri sivun ylälaidasta. Logo näkyy esimerkiksi seuran lähettämissä laskuissa ja viesteissä sekä harrastajan mobiilisovelluksessa.

Seuran teemaväri näytetään myClub-mobiilisovelluksessa tapahtumalistauksessa. Voit valita värin väripaletista tai syöttää seurasi värin heksadesimaalina.

Seuran perustiedot

Määrittele seuran perustietoja klikkaamalla ko. kohdassa Muokkaa.

Määritä ensimmäisellä välilehdellä perustietoja kuten seuran nimi, yhteystiedot, y-tunnus sekä järjestön oletuskieli (suomi/ruotsi/englanti). Kun seuran myClub-käyttäjät eivät ole itse asettaneet omaa palvelunkäyttökieltään, palvelu toimii ja laskut tulostuvat seuran määrittelemällä oletuskielellä.

Toisella välilehdellä voit muokata seuran verkko-osoitetta (esim. omaseura.myclub.fi) ja lisätä halutessasi seuran verkkosivuston (kotisivut) osoitteen.

myClub-sivulla näytettävät tiedot

Määritä tiedot, jotka näytetään seuran sisäänkirjautumissivulla sekä www.myclub.fi -sivustolla.

Voit määritellä seuran tarjoamat liikuntalajit, jolloin toiminnasta kiinnostuneet uudet jäsenet saavat selkeän kuvan seuran lajitarjonnasta.

Määritä myös seuran kuvaus, joka toimii info- ja markkinointitekstinä uusille ja nykyisille jäsenille.

Seuran ehdot

Määritä seuran ehdot, jotka jäsenet lukevat kirjautuessaan myClubiin. Jäsenet löytävät ehdot selainversion alareunasta kohdasta Ehdot ja edellytykset.

Mikäli valitset kohdan Vaadi jäseniä hyväksymään sopimusehdot ennen käyttöä aktiiviseksi, eivät jäsenet voi käyttää myClubia ennen ehtojen hyväksymistä.

Aktivointiviesti

Määritä aktivointiviesti, joka lähtee jäsenille seuran toimihenkilöiden käyttäessä Lähetä aktivointiviesti -toimintoa. Valittavissa on oletusviesti tai muokattu viesti.

Rekisteröitymisviesti

Määritä rekisteröitymisviesti, joka lähtee jäsenille rekisteröitymisen yhteydessä. Valittavissa on oletusviesti tai muokattu viesti.

Tämä ominaisuus on käytettävissä Hopea- ja Kulta-paketeissa. Lisätiedot paketeista

Tämä ominaisuus on käytettävissä Hopea- ja Kulta-paketeissa. Lisätiedot paketeista

Pääkäyttäjä voi lisätä seuran toimintaan liittyviä kuvia, joita toimihenkilöt voivat asettaa tapahtumien tai tiedotteiden kuviksi. Näin seura voi tuoda omaa ilmettään ja toimintaansa esiin tapahtuma- ja tiedotesivuilla.

  1. Mene Asetukset > Yleiset -sivulle.

  2. Siirry Kuvagalleria-välilehdelle ja kohdassa Seuran kuvat klikkaa Uusi kuva.

  3. Avautuvassa ikkunassa klikkaa Vaihda ja valitse kuva tietokoneeltasi.

  4. Muokkaa halutessasi kuvan asettelua liikuttelemalla kuvaa tai lähentämällä/loitontamalla sitä.

  5. Lopuksi Tallenna.

Kuvien määrä -kohdassa näet, kuinka monta kuvaa seuran omassa kuvagalleriassa on / lisättävien kuvien maksimimäärä.

Käytettävissä ovat myös myClubin tarjoamat Yleiset kuvat, jotka määrittyvät seuran lajin perusteella. Voit valita, ovatko Yleiset kuvat käytössä vai eivät klikkaamalla Muokkaa.

Video-ohje

Last updated