Uudet ominaisuudet

Tältä sivulta löydät kootusti kaikki uudet ominaisuudet, muutokset ja päivitykset myClubin käyttöön liittyen. Lista päivittyy niin, että uusimmat päivitykset löytyvät ensimmäisenä.

Maaliskuu 2024

 • Sähköposti-ilmoitukset muutoksista seuran jäsenistössä Toimihenkilö voi tilata omaan sähköpostiinsa automaattisesti muodostuvia sähköposti-ilmoituksia tietyistä tapahtumista seuran myClub-järjestelmässä. Ominaisuudesta voit lukea lisää täältä.

 • Dynaaminen suodatus päivämääräsuodattimissa Päivämääriin perustuvissa suodattimissa voidaan nyt käyttää vapaavalintaista päivien määrää sekä menneisyyteen että tulevaisuuteen katsovissa suodatuksissa. Suodatus voidaan tehdä esimerkiksi niin, että katsotaan kenellä on ollut syntymäpäivä edellisen 24 vuorokauden aikana tai tulevien 16 vuorokauden sisällä.

 • Helpompi kuvien lisäys Omien kuvien lisäys on tehty helpommaksi. Toimihenkilö voi lisätä omalta tietokoneelta kuvan esimerkiksi tapahtuman kuvaukseen, tiedotteeseen tai sähköpostiviestiin. Oma kuva voidaan ladata aina kun käytettävissä on myClubin tekstieditori.

Helmikuu 2024

 • Läsnäolo jälkeen -suodatin Lisätty suodatin, jolla voidaan tarkastella jäsenen läsnäoloja jäsenkenttään määritetyn päivämäärän jälkeen kuten Edellinen vyökoe -päivämäärä. Lisätietoa luettavissa täällä.

 • Vakuutustiedot Pelipaikasta myClubiin Palloliitto-lisäpalvelun avulla voidaan nyt hakea ja siirtää myös pelaajien vakuutustiedot. Vakuutustieto luodaan samalla tavalla tuotteiksi jäsenen jäsenkortiin kuin Pelipassit ja Korttelipassit. Lisätiedot ja ohjeet löytyvät täältä.

 • Perhetuki Seuran toimihenkilöt voivat yhdistää jäseniä perheiksi helpompaa käsittelyä ja hallintaa varten. Perheitä voidaan suodattaa esille esimerkiksi yksitellen tai useampi perhe kerrallaan. Voit tututua lisää ominaisuudesta täällä.

 • Kokoelmat Kokoelmat-ominaisuuden avulla toimihenkilö voi tallentaa valittuja tai automaattisesti päivittyviä jäsenlistoja talteen myöhempää käyttötarvetta varten. Kokoelman käyttö helpottaa ja nopeuttaa seura-arkea tilanteessa, jossa toimihenkilön tulee tehdä toistuvia toimia samalle jäsenjoukolle. Toimet voivat liittyä niin viestintään, laskutukseen, jäsentietojen ylläpitoon kuin raportointiin. Toimihenkilöt voivat myös jakaa tallentamiaan kokoelmia keskenään. Ominaisuuteen voit tutustua täällä.

Tammikuu 2024

 • Samannimisten jäsenten käsittely seuran rekisterissä Seura voi nyt valita salliiko se samannimisten jäsenten rekisteröinnin seuran toiminnassa. Oletusarvoisesti tätä ei sallita. Asetuksen muuttamisesta voit lukea lisää täältä.

 • Tapahtumien tuonti Excel-tiedostolla Toimihenkilöt voivat tuoda tapahtumia massana myClubiin Excel-tiedoston avulla. Tiedostossa voi olla tapahtumia useaan eri ryhmään. Tapahtumien tuontiin voit tutustua täällä.

 • Luonnostilassa olevien laskujen massamuokkaus Laskuja on nyt mahdollista muokata massana myös luonnosvaiheessa. Massamuokkaus onnistuu maksuehtojen, viestin ja sisäisen viestin osalta.

 • Jäsenraportointi syntymävuoden perusteella Ikään perustuvan jäsenraportin rinnalla on nyt myös syntymävuoden mukaan raportointi.

 • Kurssin ja tapahtuman kiitosviesti Kurssin ja tapahtuman kiitosviesti on automaattisesti kurssin ja tapahtuman päättymisen jälkeen osallistujille lähetettävä viesti. Kiitosviestillä voidaan esimerkiksi kysellä palautetta tapahtumasta tai tiedottaa tulevista kursseista, joihin osallistuja halutaan mukaan. Lue lisää täältä ja täältä.

 • Kurssi- ja tapahtumakohtaiset tiedotteet Kurssien ja tapahtumien osallistujille voidaan luoda tiedotteita, jotka näkyvät vain näihin ilmoittautuneille harrastajille. Käytännöllinen tapa antaa osallistujalle yksityiskohtaisempaa lisätietoa. Voit lukea lisää täältä ja täältä.

Last updated